Eten & drinken

Magnum nu ook in vegan variant

We waren natuurlijk al super gelukkig met de komst van veganistische Cornetto’s, Solero’s en Ben & Jerry’s ijs… maar nu kan ons geluk echt niet meer stuk: Magnum lanceert maar liefst twee soorten zuivelvrij ijs!

Veganistisch ijs

De vegan ijsjes hebben dezelfde dikke laag krakende chocolade (want dat is natuurlijk eigenlijk waar het ons allemaal om te doen is) en romig vanille-ijs als een gewone Magnum, maar zijn volledig zuivelvrij. Voor het ijs wordt gebruikt gemaakt van erwteneiwit, een plantaardig alternatief voor zuivel, waarmee dezelfde hoogstaande kwaliteit romig ijs ontstaat als bij het andere ijs van Magnum.

De zuivelvrije chocolade om het ijs heen is ontwikkeld door Belgische meesterchocolatiers van Callebaut. De ijsjes kregen van de Europese Vegetarische Unie het VEGAN-label toegekend; een kwaliteitskeurmerk voor veganistische producten.

Wat en waar?

De vegan Magnums worden uitgebracht in de smaken Classis en Almond en zijn vanaf deze maand exclusief te verkijgen bij Albert Heijn.

Dat wordt dus hollen naar de winkel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *